El Calafate, Puerto Natales, Punta Arenas, Ushuaia
Zo..het zuidelijkste puntje van Z-Amerika is dus ook weer van jullie to-do lijstje afgestreept.
Hebben jullie nog de nijmeegse vierdaagse in de planning staan als jullie terugkomen? Jullie lopen zo veel dat dat volgens mij met twee vingers in de neus moet kunnen ;)
Veel plezier in Buenos Aires!
xx
Hola chicas,
Nou ja, kórt verhaaltje?! Gelukkig niet: super om te lezen. Jullie zijn me ook een stel: 2x verkeerde kant oplopen, te laat opstaan voor de sunrise, bus gemist en daardoor bijna allerlei mogelijke aansluitingen, deur van het hostel op slot....
Ik krijg visioenen dat jullie met wapperende haren en giebelend van de ene berg naar de andere rivier rennen en.. uiteindelijk komt het allemaal goed! Op tijd voor de sunrise, op de berg goed uitkomen en een lift en uiteindelijk toch ook het hostel in! Jullie laten een heel spoor na in dat continent!!!!
Jullie genieten volop. De foto's van de gletsjer waren fenomenaal!! Gauw (zodra het kan) uploaden op jullie site. Have fun en blijf genieten!! Veel plezier in BA.
Liefs en xxxx van ons voor jullie allebei!
Lieve lady's
Geweldig, weer een verhaal van jullie. Ik moet zeggen dat ik tegenwoordig op facebook erg goed op de hoogte blijf van jullie belevenissen. Maar natuurlijk super om het zo in een compleet verhaal (en zelfs nog uitgebreider) te lezen ! We hopen weer snel jullie foto's te bekijken. Als ik enkele foto's zie denk ik wel een klein beetje: oké ik zie de -spannende - foto's: ze hebben het achter de rug....... (ik blijf een bezorgde moeder he) In Argentinie zal er toch wel een nieuw kabeltje te koop zijn ? Want....jullie hebben net foto-ruimte cadeau gekregen van Leo en Kenneth.... dus plaatsen die foto's !
Wat genieten jullie enorm en wat zien jullie veel van Zuid Amerika ! Helemaal TOP. Nu op weg naar Buenos Aires ( helaas een vertraging van 2 uur >>> ja, gelezen op FB). Geniet van die stad, doe voorzichtig en veel suc6 met alles. Heerlijk om jullie op skype weer gezien te hebben met de verjaardagen !
Dikke kus vanuit Bemmel.
Hallo meiden,
Weer een mooi verhaal. En volgens mij lezen we nog maar een fractie wat jullie zoal meemaken.
Je verjaardag op het zuidelijkste puntje vieren lijkt me toch heel leuk. Zo dicht bij de zuidpool, maar er net niet komen.
José heeft helemaal gelijk als ze het heeft over net niet en net wel en alles komt op zijn pootjes terecht. Het lijkt wel of jullie uit Bemmel komen en of jullie hier ook zijn. Bij de Piejassen is het ongeveer net zo. En natuurlijk kotm altijd alles op zijn pootjes terecht.
Meiden geniet nog van de komende (warmere) tijd. Wij gaan hier volgende week de koud in. Er wordt geroepen dat het wel -10 graden kan worden. (Eerst zien dan geloven!) We horen binnenkort wel weer van jullie. Een gode vliegreis en BA here we come.
groetjes,
papa
Hallo avontuurlijke dames,
Weer met grote interesse en volle aandacht jullie verhaal gelezen.
Altijd weer leuk als er een verhaal van jullie binnenkomt.
Kijk de komende tijd eens wat beter en goed op de klok,
dan komen jullie niet voor zoveel verrassingen te staan.
Net op tijd, iets te laat of helemaal te laat.
Maar uiteindelijk komt het toch bij jullie wel weer goed.
Dat geluk hebben jullie steeds.
Fijn dat we jullie op skype hebben gezien.
Geniet nog van alle leuke dingen die jullie nog gaan
doen. Heel veel plezier en een dikke kus voor jullie beiden. En voor Lisette, zoals altijd een dikke knuffel.
Oma en Opa.
Hallo meiden,
Ook nog maar even zo....VAN HARTE GEFELICITEERD! Wel gek om op je verjaardag weg te zijn, maar gelukkig heb je alle moderne technieken om toch contact te hebben. Ik heb weer genoten van jullie verhaal (zoals altijd). Zoals Cor al zei, gaan we hier een weekje kou krijgen.....onze winter duurt waarschijnlijk 1 week. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Nu gaan jullie naar de stad van Evita, zal wel geen goedkope stad zijn. Ik hoop dat jullie ook daar enorm zullen genieten en avonturen zullen beleven.....
Kus Kenneth
Even kort bericht, jeetje weer veel ondernomen en gezien. Leuk om te volgen. En hou jullie natuurlijk ook bij op facebook:) NOu nog even lekker genieten meiden!!! dikke xx fan
Blijf lekker genieten, hier is het koud en kun je schaatsen op de plas bij Klein Rome. Daarna achter glas, in de zon, met een kop Chocolade melk heerlijk. Misschien een elfsteden tocht. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met Buenos Aires. Fijne carnaval.
Groetjes Marielle